Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Osoite:*
 
Postinumero:*
Maa:*
Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Maa:*
Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Maa:*
Kysely:*

Venttiilit

Laaja valikoima valmiina varastossa olevia venttiilejä myös muilta Norgren-toimittajilta, kuten Herionilta ja Buschjostilta. Valikoimaan kuuluvat magneetti-, Namur-, proportionaali-, prosessi- ja mekaaniset venttiilit. Lisäksi VM10-venttiiliterminaali kootaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Venttiiliterminaalit

Norgrenin venttiiliterminaalivalikoimassa on tehokas ratkaisu useimpiin teollisuuden tarpeisiin. VM10 ja VM15 tarjoavat jopa 1 000 litran minuuttivirtauksen, ja VS18/26-sarjassa (mini ISO 15407-2) virtaus voi olla enimmillään 1 350 l/min.

Venttiiliryhmät

Venttiilitoiminnoiltaan monipuoliset ISO 15407-1-standardin ja ISO-standardien 1, 2, 3 ja 4 mukaiset ryhmäasennuslevyt sopivat todistetusti lukuisiin teollisuuden käyttötarpeisiin. Joustavaan asennusalustaan perustuva sarja kestää pitkään ja pitää virtauksen sujuvana.

Varoventtiilit

Tämä varoventtiilisarja antaa konedirektiivin mukaisia komponentteja etsivälle asiakkaalle mielenrauhan työympäristöön.

Manuaaliset ja mekaaniset venttiilit

Tämä todistetusti erinomainen sarja sisältää tuotteita suositusta Super X -sarjasta ja kääntötoimisten käyttöventtiilien VHLA-sarjasta.

Proportionaaliventtiilit

VP10, VP50 ja VP51 sopivat käyttötarkoituksiin, jotka edellyttävät proportionaalista paineensäätöä. Erittäin täsmälliset, nopean vasteen sarjat sopivat G ¼ -liitäntäkokoon.

Teolliset prosessi- ja Namur-venttiilit

Tunnettuja merkkejä (Buschjost ja Herion) sisältävässä valikoimassa on ratkaisuja muun muassa venttiilitoiminnoille 3/2, 5/2 ja 2/2. Ratkaisut sopivat erityisesti teollisuuden prosessikäyttöön.

Virtauksen ohjausventtiilit

Norgrenin valikoimien yksi- ja kaksisuuntaiset ohjausventtiilit sopivat halkaisijaltaan erikokoisiin putkiin ja pitävät virtauksen sujuvana. Saatavilla on kestäviä versioita niin paneeli- kuin seinäasenteisinakin.

Muut venttiilit

Letkurikkoventtiilejä, sulkuventtiilejä, takaiskuventtiilejä, kuristin-äänenvaimentimia ja pikapoistoventtiilejä sisältävät valikoimat tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi liitäntäkokoihin G 1/8 ja G ½.

Muut valikoimat

Takaiskuventtiilejä, vaihtoventtiilejä, painesäätimiä sekä magneettiliittimiä ja -kaapeleita.

Perinteiset tuotteet

Tunnetut toimittajat, kuten Martonair, Enots ja Herion, tarjoavat useimmat valikoiman tuotteet. Lukemattomiin kohteisiin jo asennetut ja edelleen uusiin hankkeisiin soveltuvat perinteiset tuotteet sopivat lukuisiin eri käyttötarkoituksiin ja tarjoavat testattua toiminnallisuutta.
Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Osoite:*
 
Postinumero:*
Maa:*


Vastaustakuu 20 minuuttia