Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Osoite:*
 
Postinumero:*
Maa:*
Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Maa:*
Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Maa:*
Kysely:*

Ilmankäsittely

Laaja valikoima huippulaadukkaita ilmankäsittelytuotteita, kuten suodattimia, säätimiä, voitelulaitteita, ohjausventtiilejä ja lisävarusteita sekä tuotepaketteja.

Yhdistelmäyksiköt

Norgrenin tuotepaketit sisältävät kaikki tehokkaaseen ilmankäsittelyyn tarvittavat osat helposti asennettavassa muodossa. Mukana on kaikki tarpeellinen ilman puhdistamiseen, järjestelmän säätelyyn ja ilman voiteluun. Valittavissa ovat Olympian Plus, Excelon ja innovatiivinen, modulaarinen Excelon Pro.

Suodatinsäätimet

Valikoima laadukkaita suodatinsäätimiä, jotka poistavat huonosta ilmanlaadusta johtuvat ongelmat. Kosteus ja epäpuhtaudet poistetaan tehokkaasti.

Suodattimet

Täysi valikoima yhdenmukaisia linjasuodattimia Norgrenin Excelon-, Olympian Plus- ja Excelon Pro -sarjasta. Valikoimaan kuuluvat niin yleissuodattimet kuin öljynpoistosuodattimetkin.

Voitelulaitteet

Norgrenin voitelulaitesarja tarjoaa täsmällistä voitelua paineilmalaitteisiin. Ilmakanavan voitelu pidentää todistetusti paineilmalaitteiden käyttöikää.

Paineensäätimet

Tarkkojen paineensäätimien sarja moninaisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin. Valikoimaan kuuluvat suuren ilmavirran säätimet, ohjatut säätimet ja erikoissäätimet.

Ruostumaton teräs

Monikäyttöisyyttä ja tarkkuutta – Sarjan ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet, kuten säätimet, suodattimet, suodatinsäätimet ja paineensäätimet, sopivat kovaan käyttöön.

Varoventtiilit

Norgren tarjoaa kattavan sarjan varoventtiilejä, jotka on suunniteltu suojaamaan paineilmajärjestelmiä ylipaineelta.

Pehmeäkäynnisteiset tyhjennysventtiilit

Norgrenin pehmeäkäynnisteiset tyhjennysventtiilit mahdollistavat jakelusuunnan paineen kasvattamisen hallitusti käynnistettäessä, joten järjestelmän osien vahingoittumisriski pienenee. Sarjassa on sekä suuren eteenpäinvirtauksen että suuren tyhjennysvirtauksen ratkaisuja.

Minisarjat

Ahtaisiin tiloihin sopivat minisarjat voidaan tilata valmiiksi koottuina yksiköinä, jotka mahdollistavat ilmankäsittelyn täydellisen hallinnan yhdessä pisteessä.

Päälinjaan

Yleissuodattimet ja ohjatut säätimet saatavilla G11/2- ja G2-liitäntäkoossa.

Erikoisratkaisut

Kestäviin erikoisratkaisuihin kuuluvat suuren paineen säätimet, ohjatut säätimet, paineen täsmäsäätimet ja mittarit.

Perinteiset tuotteet

Norgrenin perinteiset voitelusumuttimet on tarkoitettu käytettäviksi pienissä ilmakäyttöisissä laitteissa, joiden enimmäisilmavaatimus on 170 litraa minuutissa 5,5 barin paineella.
Nimi:*
Sähköpostiosoite:*
Puhelinnumero:*
Yritys:*
Osoite:*
 
Postinumero:*
Maa:*


Vastaustakuu 20 minuuttia